Ugrás a tartalomra

Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a honlapunkon!

A Canysa Tours a 2018-as évben jött létre a szerbiai Magyarkanizsán, azzal a céllal, hogy a helybéli, környékbeli turizmust segítse támogatni, fellendíteni.
Az elképzelésnek alapot adott a híres vajdasági vendégszeretet. Az utazási iroda elsősorban a helyi értékek képviselésével foglalkozik. Számtalan uticéllal, programmal, kirándulással, szállással és szállásadóval olyan komplex platformot sikerült létrehozni, amely kimagasló igényességgel szolgálja ki utasait, ahogyan ezt mi is elvárnánk ügyfélként.

A többi, hasonló területen tevékenykedő céggel ellentétben a Canysa Tours minden szempontból egyedülállóként emelkedik ki a sokaságból, hiszen a tucat látványosságok mellett olyan individuális célokat és programokat kínál, amelyek máshol csak elvétve jelennek meg. 
Mindemellett olyan partnerkapcsolatokat ápolunk más utazási irodákkal, melyek lehetővé teszik, hogy a külföldi, sőt egzotikus utazások szerelmeseinek is kielégíthessük az elvárásait, teljesítsük kéréseiket. 

Több éves turisztikai tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogyan tárjuk fel az ügyfeleink előtt a sokszor észrevehetetlen szépséget, illetve hogyan tegyük emlékezetessé az általunk levezényelt utazást, programot. 
Reméljük, segítségére lehetünk és maradandó emlékeket teremthetünk utazásaink, programjaink által.