Skip to main content

Balkan - Aktivan izlet

Balkan
Cena \ osoba:
280€
Opis programa:

Érkezés

Egyéni érkezés Belgrádba. Vendégváró a szerb fővárosban, szálláshely elfoglalása. Fakultatív program: ebéd egy helyi étteremben. Délután fővárosi kajakozás. A kajakozás után kerékpárokra pattanunk és eltekerünk a helyi bohém negyedbe, ahol az egyik legrégebbi étteremben vacsorázunk. Éjszakázás a hotelben.

Ovčar-Kablar Szoros

Reggeli után indulás az Ovčar-Kablar szorosba. Érkezés után hajóra szállunk, hogy a vízről csodáljuk meg a szurdokvölgy hegyeit. Hajókázás után a legbátrabbak felmászhatnak Szerbia első via ferrata pályáján és a 60m sziklafal tetején gyönyörű kilátás lesz a jutalmuk. Itt még nem ér véget a program, hiszen gyalogtúra keretein belül meghódítjuk a Kablar csúcsot (890 m). Vacsora az Ovcar fürdőben, majd éjszakázás.3

Zlatibor

Reggeli után indulás Zlatiborra. A szálláshely elfoglalása, majd kerékpáron bejárjuk a gyönyörű hegyvidéket. Akiknek ereje engedi, délután még a kalandparkba is ellátogathatnak. Vacsora egy helyi étteremben, majd éjszakázás.

Bosznia

Reggeli. Folytatjuk utunkat Boszniába, pontosabban Visegrádba, megtekintjük a híres “hidat a Drina folyón”. Útközben megállunk csevapozni is. Késő délután érkezünk a raftingtáborba, ahol tábortűz mellett vacsorázunk. Éjszakázás.

Rafting

Reggeli után készülődés a raftingra. Dzsippekkel utazunk a kezdőponthoz. 2-3 órás raftingolás szünetekkel. Ebédre érünk vissza a táborba, szabadidő. Vacsora és éjszakázás.

Durmitor (Montenegro)

Reggeli után indulás Montenegróba. Szálláshelyek elfoglalása a Durmitor Nemzeti Parkban. Egész napos túrázás a Durmitoron. Vacsora és éjszakázás.

Hazaút

Reggeli. Transzfer a podgoricai reptérre. Program vége.

Szervező: https://www.szerbiamagyarul.com

Uključeno u cenu:
  • 6 éjszakát reggelivel
  • Transzfert a program ideje alatt
  • Aktív programokat
  • Magyar asszisztenciát a program teljes ideje alatt
Nije uključeno u cenu:
  • Fakultatív programokat
  • Italokat az étkezések mellé
  • Egyéni költségeket
  • Utasbiztosítást
Oznaka programa: