Skip to main content

Izlet Zapadna Srbija

Tara
Cena \ osoba:
299€
Opis programa:

Tölts egy hetet Nyugat-Szerbiában, a Tara-hegy és a Drina folyó ölelésében. Fennséges, egészséges környezet, csodálatos gasztronómia és utánozhatatlan vendégszeretet vár rád. A hétnapos program alatt bejárhatod Szerbia egyik legszebb és turisztikailag legjelentősebb vidékét, magyar asszisztenciával.

Programleírás

Érkezés

Érkezés Bajina Baštára, elszállásolás. A program rövid ismertetése, majd vacsora, éjszakázás.

Tara 1. nap

Reggeli. A Rača kolostor meglátogatása. Utazás Tarabići faluba, majd a visszaúton a Crnjeskovo kilátó és egy ménes megtekintése. Szabadidő Kaluđerske Bare-n. Vacsora és éjszakázás.

Tara 2. nap

Reggeli. Utazás a Zaovine-tóhoz, majd a Banjska Stena kilátóhoz. A Perućac-tóhoz vezető úton megállunk a Kozija Stena kilátónál is. A Perućac-tó után megtekintjük a Vrelo folyócskát. Vacsora és éjszakázás.

Mokra Gora

Reggeli. Ezen a napon Emir Kusturica etnofalujába teszünk látogatást, majd pedig a Šargani nyolcas kisvasúton utazunk egyet. Este vacsora, éjszakázás.

Višegrad

Reggeli. A Perućac-tavon hajóra szállunk és 3 órás hajókázás után érkezünk Višegradba. Megtekintjük a híres hidat a Drinán és az Andrić várost. Szintén hajóval térünk vissza a szálláshelyre. Vacsora. Éjszakázás.

Zlatibor

Reggeli után Zlatiborra indulunk. Először a Sirogojno skanzent tekintjük meg, majd a Stopića barlangot. Zlatibor központjában szabadidő. Este vacsora és éjszakázás.

Csónakázás a Drina folyón

Reggeli. Csónakázás a Drina folyón Perućactól Bajina Baštaig. Este vacsora, éjszakázás.

Hazaút

Reggeli. Program vége, hazaindulás.


Érdeklődésed legalább 10 nappal az indulás előtt jelezd, kérlek!

Szervező: https://www.szerbiamagyarul.com

Oznaka programa: